Resultaten voor gratis online hulpverlening chat

gratis online hulpverlening chat
Algemeen Veelgestelde vragen Juvans.
Voor cliënten is het ook mogelijk om online advies en hulp te krijgen op www.juvans.nl. Via online hulpverlening ondersteunen wij met het vinden van een oplossing. Cliënten kunnen chatten, een vraag stellen of een eigen Juvans-account aanmaken. Op themapaginas staan tips en informatie over onderwerpen uit het dagelijks leven. Klik hier voor de flyer. Tijdens een chat heb je online contact met een hulpverlener en kun je jouw vraag voorleggen.
Home De website van regiopastor!
Onze E-Coaches kunnen online het gesprek met u aangaan. Stel uw vragen en ontdek nieuwe dingen. Heeft u vragen over het doel van het leven? Zij staan voor u klaar! Van 900: uur tot 2300: uur staat het hulpverlenersteam van Regiopastor voor u klaar. Bel, mail of chat met één van onze mensen.
De Online Psycholoog Online therapie waar ook ter wereld.
Van Utrecht tot Hongkong, zolang je beschikt over internet kun je onze diensten gebruiken. Jij bepaalt hoe het online contact met een psycholoog plaatsvindt: Skype, Facetime, chat of mail. Onze online psychologen werken vanuit verschillende internationale locaties waardoor we met onze therapie goed kunnen aansluiten bij jouw tijdszone.
Hulp bij eetproblemen.
Featback is een online zelfhulpprogramma dat geschikt is voor iedereen die worstelt met eten, gewicht en figuur. Ervaringsdeskundigheid is een team van mensen die hersteld zijn van een eetstoornis en nu hun ervaring en deskundigheid inzetten ter ondersteuning van mensen die te maken hebben met een eetprobleem. Mensen met een eetstoornis kunnen bij ons terecht voor een behandeling. Behandeling in het centrum. Vanuit huis mogelijk. Contact met professionele hulpverleners. Via e-mail, chat en/of forum.
Online hulp bij eetproblemen Proud2Live Proud2bme.
featback online hulp. Geschreven door Jiska. Jiska werkt als onderzoeker en psycholoog voor het Centrum Eetstoornissen Ursula. Meer in Proud2Live. 27 mrt Ik wil dit niet meer voor meze. 26 mrt Van overleven naar leven. 25 mrt Ploggen: de ups en down van Lo. 25 mrt Zwanger na anorexia. 24 mrt Ben ik aseksueel? 23 mrt Eetstoornisgedachten tijdens h. Artikelen over eetstoornissen. Artikelen over hulpverlening.
Home De Kindertelefoon.
8-12 jaar 13-18 jaar. Of bel gratis met een vrijwilliger. 0800-0432 Sluit om 21.00. Met wie wil je chatten? Met een volwassen vrijwilliger 18 Met een leeftijdsgenoot 16-19. In gesprek met De Kindertelefoon. Chatten of bellen. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger.
Effectief communiceren Moeten hulpverleners chatten of praten? Tekstblad.
De aanleiding voor het onderzoek naar wederzijds begrip via chat en telefoon is de ervaring van medewerkers dat het chatten lastiger is dan de telefonische informatiedienst en het Handboek online hulpverlening bevestigt dit. We willen nu weten of dit uit de interactie zelf op te maken is, en of precies te beschrijven is wat er lastiger of op z'n' minst anders werkt.
Psychische hulp vindt u voortaan gratis online Binnenland Nieuws HLN.
Om de wachtlijsten te counteren komt de Zorggroep Eclips nu met een Vlaamse primeur: online en gratis psychische hulpverlening. Dat meldt De Standaard. In alle sectoren waarin Zorggroep Eclips actief is thuiszorg, thuisverpleging, woonzorgcentra krijgt de organisatie te maken met mensen met psychische problemen.
Chat 99gram.nl, alles over eten, gewicht en uiterlijk.
Als je deze invult help je ons en andere jongeren om onze hulpverlening nog beter af te stemmen op wat er nodig is. De chat is zo goed mogelijk beveiligd. Wij gaan zeer vertrouwelijk met je gegevens om. Lees hier alles over in de privacy-bepaling. Door te klikken op ga naar de chat ga je akkoord met de privacy-bepaling en disclaimer. Ga naar de chat. Chat met een ervaringsdeskundige. Wat houdt de zelfhulpcursus in? Wat houdt de online behandeling in?
Meteen je verhaal kwijt.
Via de website van de Luisterlijn kun je ook anoniem chatten met de vrijwilligers. Zij zijn dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur online. Praten over verlies. Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je anoniem chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over verlies. Dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. Zorg je voor een ander en wil je je verhaal kwijt of heb je vragen? De Mezzo Mantelzorglijn is elke werkdag van 9.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 0900 2020496 10 cent p/m. De NPV houdt maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.30 uur spreekuur op telefoonnummer 0318 54 78 88. Voor als je wilt spreken met een organisatie met een christelijk karakter. Ook patiëntenverenigingen hebben eigen hulplijnen. Je vindt informatie op de website van de betreffende patiëntenvereniging. Korrelatie is een landelijke organisatie die anoniem en professioneel psychische en psychosociale hulp biedt. Per telefoon: 0900-1450 15 cent p/m en chat op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.30 uur. De Zilverlijn is niet om zelf te bellen, maar je wordt gebeld. De Zilverlijn een gratis belservice voor ouderen van het Nationaal Ouderenfonds.
113 ik denk aan zelfmoord.
Wil je nú anoniem met iemand praten? Bel of chat met één van onze deskundige vrijwilligers. Start een online therapietraject met een vaste hulpverlener en chat, bel of mail gratis en anoniem. Bel naar onze overleglijn op 020 311 38 88 voor advies.
Op weg naar effectieve schuldhulp: Anoniem chatten over geld.
Sterker: we hopen juist dat jongeren bij ons terecht komen voordat de boel escaleert. Anoniem voelt veilig. Humanitas had al de nodige ervaring opgedaan met online hulpverlening. Via bijvoorbeeld de site www.hetluisterendoog.nl komen veel mensen die kampen met eenzaamheid terecht bij een vrijwilliger van Humanitas.

Contacteer ons