Op zoek naar gratis online hulpverlening chat?

gratis online hulpverlening chat
Telefonische hulpverlening en chat Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Telefonische hulpverlening en chat. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat.
Effectief communiceren Moeten hulpverleners chatten of praten? Tekstblad.
De aanleiding voor het onderzoek naar wederzijds begrip via chat en telefoon is de ervaring van medewerkers dat het chatten lastiger is dan de telefonische informatiedienst en het Handboek online hulpverlening bevestigt dit. We willen nu weten of dit uit de interactie zelf op te maken is, en of precies te beschrijven is wat er lastiger of op z'n' minst anders werkt.
Meteen je verhaal kwijt.
Via de website van de Luisterlijn kun je ook anoniem chatten met de vrijwilligers. Zij zijn dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur online. Praten over verlies. Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je anoniem chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over verlies. Dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur. Zorg je voor een ander en wil je je verhaal kwijt of heb je vragen? De Mezzo Mantelzorglijn is elke werkdag van 9.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 0900 2020496 10 cent p/m. De NPV houdt maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.30 uur spreekuur op telefoonnummer 0318 54 78 88. Voor als je wilt spreken met een organisatie met een christelijk karakter. Ook patiëntenverenigingen hebben eigen hulplijnen. Je vindt informatie op de website van de betreffende patiëntenvereniging. Korrelatie is een landelijke organisatie die anoniem en professioneel psychische en psychosociale hulp biedt. Per telefoon: 0900-1450 15 cent p/m en chat op maandag t/m vrijdag van 9 tot 17.30 uur. De Zilverlijn is niet om zelf te bellen, maar je wordt gebeld. De Zilverlijn een gratis belservice voor ouderen van het Nationaal Ouderenfonds.
Conclusie jeugdreclasseringonline.
Daarnaast is de inzet van e-mail volgens de geïnterviewde jeugdreclasseringswerkers vooral een manier om hun cliënten te bereiken ten behoeve van het maken van praktische afspraken. Ook dit kan geen online hulpverlening genoemd worden. Cliënten hebben behoefte aan meer inzet van online technieken in de begeleiding die ze ontvangen. Cliënten hebben in de interviews aangegeven verschillende voordelen te zien van het gebruik van e-mail en chat in de begeleiding vanuit de jeugdreclassering.
Gokkeninfo.nl Online chat, e-consult of mail.
Hoe krijg ik hulp voor mijn kind? Online chat, e-consult of mail. Heb je vragen over gokken of advies nodig? Maar wil je anoniem blijven? Diverse organisaties bieden online hulp. Je kunt gratis met een medewerker of ervaringsdeskundige chatten of mailen.
Hulplijnen, hulp via telefoon of internet. voor diverse problemen en vragen.
De lijst hulplijnen is niet compleet. Via de telefoon, email of chat kunt u 24 uur per dag vertellen over uw angst, depressiviteit en gepieker. Zelfmoord, zelfdoding, niet meer willen leven of suïcide. hoe u het ook noemt, bij 113online kunt u hierover praten.
Chat 99gram.nl, alles over eten, gewicht en uiterlijk.
Als je deze invult help je ons en andere jongeren om onze hulpverlening nog beter af te stemmen op wat er nodig is. De chat is zo goed mogelijk beveiligd. Wij gaan zeer vertrouwelijk met je gegevens om. Lees hier alles over in de privacy-bepaling. Door te klikken op ga naar de chat ga je akkoord met de privacy-bepaling en disclaimer. Ga naar de chat. Chat met een ervaringsdeskundige. Wat houdt de zelfhulpcursus in? Wat houdt de online behandeling in?
Ivy Online: Online therapeutische hulp door een coach / psycholoog via chat / Skype en cursussen. Ook Media coaching Ivy Online biedt goedkoop cursussen aan. Altijd en overal bereikbaar. U krijgt een
Zo bied IVY Online Professioneel advies door een psycholoog voor iedereen. IVY Online is lid van de Nederlandse vereniging van Psychologen NIP klik hier en ontvang persoonlijk gratis advies via de mail. IVY Online werkt in slechts 3 eenvoudige stappen.: Kies uit de 3 behandelopties. Je kan er ook voor kiezen een combinatie te gebruiken. Bestel in de winkel, betalen kan eenvoudig onder andere via IDEAL. Het is niet verplicht om je naam op te geven, dit kan volledig anoniem. Het is een eenmalige géén doorlopende betaling. Je zal een e-mail ontvangen en kan direct met jouw eigen persoonlijke coach afspraken gaan maken. Optie 1: Dagelijks hulp via chat of e-mail.
Home De website van regiopastor!
Onze E-Coaches kunnen online het gesprek met u aangaan. Stel uw vragen en ontdek nieuwe dingen. Heeft u vragen over het doel van het leven? Zij staan voor u klaar! Van 900: uur tot 2300: uur staat het hulpverlenersteam van Regiopastor voor u klaar. Bel, mail of chat met één van onze mensen.
Hulp nodig bij pesten? Praat of chat hier dan over Stop Pesten NU.
Wat kan je als ouder doen als de school niet mee werkt, zie routekaart. Waar kan je terecht met vragen over pesten of online pesten cyberpesten? Voor kinderen en jongeren, ouders en opvoeders, leerkracht en scholen, werknemers, ouderen. Zie het onderstaande overzicht.: Tieners tussen 10 18 jaar Gepest Worde n. Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag: 1600: tot 2200, Zaterdag en zondag: 1400: tot 2200.: Tieners kunnen praten of chatten met leeftijdsgenoten over pesten. Praat met leeftijdsgenoten tussen de 14 en 18 jaar over pesten. Chatten met Gepest Worden PEER CHAT Chatten met Mike of de andere vrijwilligers, dan kom je op deze site. Scroll naar onderaan de pagina en kies start een chat. Vragen over Pesten: 0800 9050 gratis, Algemene vragen: 088 2340456, Noodlijn: 088 2340432 24/7 bereikbaar.
Chat Telefonische Hulpdienst Utrecht.
Kom gerust chatten! De chats zijn anoniem en vertrouwelijk. De Chathulpdienst Utrecht is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 23.00 uur vanaf 1 januari 2019 tot 22.00 uur. Chatgesprekken zullen worden aangenomen tot 20 minuten vóór sluitingstijd. De hulp via de chat is gratis. Naast de chat zijn we dag en nacht telefonisch bereikbaar.
E-health Depressie Vereniging.
www.pratenonline.nl Voor jongeren van 12-13 jaar, die zich somber voelen, onzeker of angstig. Gratis en anoniem chatten in een beveiligde omgeving, een zelftest en de mogelijkheid tot contact met een hulpverlener. Er is een forum waarop jongeren elkaar steun, tips en adviezen geven. Ook een lijst met interessante boeken, films en links. www.overjekop.nl Informatie voor jongeren, test en praktische tips o.a. Het is ook mogelijk te chatten, mailen of bellen. Ook voor jongeren. Zie hiervoor, bij volwassenen. www.daybook.nl Een online dagboek in de vorm van de app Daybook.

Contacteer ons